New single LEAD MY SOUL BACK JAMMING FUNKERS 2013 .

New single
LEAD MY SOUL BACK  JAMMING FUNKERS 2013 .


Οι Jamming Funkers μετά την επιτυχία τους στο γνωστό μουσικό διαγωνισμό "Red Bull Bedroom Jam show in Athens 2013", τη δυναμική συμμετοχή τους στο EJEKT FESTIVAL (όπου και άνοιξαν τη συναυλία των θρυλικών Pet Shop Boys τη 16η Ιουλίου 2013!), μετά τη συνεργασία τους με τον μεγάλο Μίμη Πλέσσα, με τη Ραλλία Χρηστίδου, το Νίκο Μίχα και με πολλούς άλλους καλλιτέχνες σε σημαντικούς χώρους της τέχνης όπως το Αυλαία ,Ghost house,Ονομα του Ρόδου,Stage 25, Excalibur Avalon , Θέατρο Χυτήριο ,Gialino Up Stage Faust , το Half Note Jazz Club  κ.α. έρχονται να μας παρουσιάσουν το νέο τους promo single "Lead my soul back home".

Το "Lead my soul back home", σε σύνθεση και ενορχήστρωση του Ερρίκου (μπασίστα ) και  των Jamming Funkers , σε αγγλικούς στίχους της συγγραφέως Χρυσούλας Μολογιάννη, δεν είναι παρά μια δυνατή, ροκ "προσευχή".

Όλοι έχουμε ανάγκη, τις δύσκολες ώρες της ζωής μας, από έναν από μηχανής Θεό... από κάποιον που θα τείνει το χέρι του για να μας βοηθήσει, που θα ανοίξει την αγκαλιά του, θα μας βάλει μέσα και θα διώξει όλο το κακό μακριά. Το τραγούδι αυτό αναζητά όσους και όσα διώχνουν τον πόνο μας μακριά... Επικαλείται- δυναμικά- τη σωτηρία της ψυχής. Και φυσικά, η μόνη σωτηρία δεν είναι άλλη από την ανιδιοτελή αγάπη!
Δημιουργία/Επιμέλεια Βίντεο: Pandora's Smile


Με εκτίμηση

Jamming Funkers

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
New single

Δημοφιλείς αναρτήσεις