Δεκέμβρης @ Γυάλινο Upstage




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011 - 2012

ΟΙ JAMMING FUNKERS  ΡΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ “ΓΥΑΛΙΝΟ UPSTAGE”!

Οι Jamming Funkers είναι ένα δυναμικό μουσικό συγκρότημα με pop, soul, funk αλλά και με ανεξάντλητες ροκ διαθέσεις. Το ανερχόμενο γκρουπ διαθέτει εκτός από νέες, ενδιαφέρουσες μουσικές και μια μοναδική “φωνή”, την Ιώ Νικολάου, εξαιρετική ερμηνεύτρια και βασική τραγουδίστρια των σημαντικότατων Ελλήνων συνθετών Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Χατζηνάσιου.

Κάθε Πέμπτη του Δεκέμβρη, λοιπόν, αυτό το πολλά υποσχόμενο σχήμα θα ξεσηκώνει τους θαμώνες της ζεστής μουσικής σκηνής “Γυάλινο Upstage με δικά του τραγούδια αλλά και με διασκεδαστικότατες διασκευές των James Brown, Etta James, Anastasia, Jamiroquay, Pink, Alicia Keys, Christina Aguilera, Beyoncé και πολλών άλλων αγαπημένων διεθνών καλλιτεχνών! 
Για την ώρα, οι Jamming Funkers, ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ, ενώ το promo τραγούδι τους, που αναμένεται να ακουστεί σύντομα στα ραδιόφωνα, είναι το "La luna negra", μια ιδιαίτερη εκδοχή του παλιού και αγαπημένου τραγουδιού του Μίμη Πλέσσα, "Με πήρε η νύχτα" πρωτοτραγουδισμένου από την Τζένη Βάνου, το οποίο οι "Jamming" έχουν διασκευάσει με σύγχρονο beat ήχο και σε πρωτότυπους ισπανικούς στίχους της συγγραφέως Χρυσούλας Μολογιάννη
Στο Gialino Up Stage θα συμπράξουν μαζί με τους Jamming Funkers καταξιωμένοι Έλληνες τραγουδιστές, που θα ερμηνεύσουν δικές τους επιτυχίες αλλά και δημοφιλή τραγούδια του διεθνούς ροκ- και όχι μόνο- ρεπερτορίου. Έτσι, την Πέμπτη την 1η του Δεκέμβρη, οι Jamming Funkers θα συναντηθούν επί σκηνής με τη Ραλλία Χρηστίδου, ενώ την Πέμπτη στις 8 του Δεκέμβρη με το Νίκο Μίχα σε εμφανίσεις και σε ντουέτα... έκπληξη!

Το συγκρότημα Jamming Funkers αποτελούν οι:

Ιώ Νικολάου (τραγούδι)
Πλάτων Παπαδημητρίου (κιθάρα)
Ερρίκος Σπηλιωτόπουλος (μπάσο)
Σπύρος Τσοπελάκος (τύμπανα)
Όλγα Γαλανάκη (πλήκτρα)



Video art επιμέλεια / Full projector's support: Pandora's Smile

Μετά την επιτυχία του Blender Festival λοιπόν και μετά από δυνατές εμφανίσεις σε  ψαγμένες μουσικές σκηνές της Αθήνας , οι Jamming Funkers δίνουν νέο ραντεβού στη σκηνή "Γυάλινο Upstage" του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου στις 1, 8, 15 και 22 του Δεκέμβρη.

Τιμή εισιτηρίου: 15 euro (περιλαμβάνει το πρώτο ποτό).
Ώρα έναρξης: 22.00.
Διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, Αθήνα
Τηλ Επικοινωνίας: 210 93 16 101 - 4





SPECIAL GUESTS

 


Επίσημος ιστότοπος μπάντας:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις