8 Δεκέμβρη: Live @ Γυάλινο Upstage με το Νίκο Μίχα





Την ερχόμενη Πέμπτη στις 8 του Δεκέμβρη οι Jamming Funkers θα ξεσηκώσουν ξανά τους θαμώνες της ζεστής μουσικής σκηνής “Γυάλινο Upstage” με δικά τους τραγούδια αλλά και με διασκεδαστικότατες διασκευές των James Brown, Etta James, Anastasia, Jamiroquay, Pink, Alicia Keys, Christina Aguilera, Beyoncé και πολλών άλλων αγαπημένων διεθνών καλλιτεχνών!

Μετά την επιτυχία της πρεμιέρας τους, με γκεστ τη Ραλλία Χρηστίδου αλλά και με την τιμητική παρουσία/συμμετοχή του Μίμη Πλέσσα, το συγκρότημα θα συναντηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 8/12/2011 επί σκηνής με τον εκρηκτικό Νίκο Μίχα σε μια μοναδική εμφάνιση με ντουέτα και ερμηνείες... έκπληξη !






Τιμή εισιτηρίου: 15 euro (περιλαμβάνει το πρώτο ποτό).
Ώρα έναρξης: 22.00.
Διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, Αθήνα
Τηλ Επικοινωνίας: 210 93 16 101 - 4


Group info:

Οι Jamming Funkers είναι ένα δυναμικό μουσικό συγκρότημα με pop, soul, funk αλλά και με ανεξάντλητες ροκ διαθέσεις. Το ανερχόμενο γκρουπ διαθέτει εκτός από νέες, ενδιαφέρουσες μουσικές και μια μοναδική “φωνή”, την Ιώ Νικολάου, εξαιρετική ερμηνεύτρια και βασική τραγουδίστρια των σημαντικότατων Ελλήνων συνθετών Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Χατζηνάσιου.
Αυτήν την περίοδο το συγκρότημα ετοιμάζει το πρώτο του άλμπουμ, ενώ το promo τραγούδι του, που αναμένεται να ακουστεί σύντομα στα ραδιόφωνα, είναι το "La luna negra", μια ιδιαίτερη εκδοχή του παλιού και αγαπημένου τραγουδιού του Μίμη Πλέσσα, "Με πήρε η νύχτα" πρωτοτραγουδισμένου από την Τζένη Βάνου, το οποίο οι "Jamming" έχουν διασκευάσει με σύγχρονο beat ήχο και σε πρωτότυπους ισπανικούς στίχους της συγγραφέως Χρυσούλας Μολογιάννη.
Το συγκρότημα Jamming Funkers αποτελούν οι:

Ιώ Νικολάου (τραγούδι)
Πλάτων Παπαδημητρίου (κιθάρα)
Ερρίκος Σπηλιωτόπουλος (μπάσο)
Σπύρος Τσοπελάκος (τύμπανα)
Όλγα Γαλανάκη (πλήκτρα)

Video art επιμέλεια / Full projector's support: Pandora's Smile

Επίσημος Ιστότοπος:
www.jammingfunkers.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις