"Lucky Night Party", Friday, 13th of September 2013 Botox Radio @ Architektoniki

"Lucky Night Party", Friday, 13th of September 2013  at Architektoniki 

                  

BOTOX Radio producers and the bands Jamming Funkers, Grooviez, New World Disorder and Skysent Lu, make a funny film to invite all of you at the "Lucky Night Party", Friday, 13th of September 2013 at Architektoniki - live music club...
This is the first official party of BOTOX Radio and comes up with lots of surprises!!!
Be there, have fun, meet us and be the lucky ones to win exclusive gifts!!!

Learn about this event here:
https://www.facebook.com/events/49262...
Like us on Facebook
https://www.facebook.com/botoxradio
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


O BOTOX RADIO αυτοπαρουσιάζεται και αυτοσυστήνεται … διοργανώνοντας ένα μεγάλο event, την Παρασκευή και 13 …
Ένα event που περιλαμβάνει τρεις φάσεις, την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του τολμηρού διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, LIVE ON STAGE τέσσερις μπάντες και ένα μεγάλο PARTY.
Ένα party γνωριμίας με όλους εσάς, με τους ακροατές που τον πίστεψαν και τον στήριξαν, με όσους δεν τον γνωρίζουν ακόμα και με τους καλλιτέχνες, που τον τίμησαν με την παρουσία τους την προηγούμενη σαιζόν.
Ένα party που θα τονώσει τις παλιές φιλίες και θα δημιουργήσει νέες … !!

Στην 1η φάση …
Θα γίνει η παρουσίαση του BOTOX RADIO.
Το ιστορικό του, η γέννηση του, οι δυσκολίες, οι φίλοι που βρέθηκαν ξαφνικά στον δρόμο του, οι καλεσμένοι, οι χορηγοί και οι χορηγούμενοι.
Ποια είναι η φιλοσοφία του Botox Radio και ποιος είναι ο μυστηριώδης κύριος Botox Baggins;;!
Μετά από αυτή την πρώτη γνωριμία, θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του νέου προγράμματος για τη σαιζόν 2013-2014.
Ποιοι είναι οι παραγωγοί του BOTOX RADIO; Τι τους συνδέει, τι τους χωρίζει και ποια είναι τα ψυχολογικά τους προβλήματα;
Στους ρόλους των παρουσιαστών οι Τεο Τσιρικάκης και Βασίλης Θεοδωρίδης , που θα είναι και οι μοναδικοί υπεύθυνοι εάν η παρουσίαση βγει εκτός χρονοδιαγράμματος, καθώς –μεταξύ άλλων- είναι γνωστοί και για την … ευφράδεια τους !! Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να τους επαναφέρουμε εντός χρονικών ορίων –αν ξεφύγουν- καθότι ο Τεο Τσιρικάκης είναι ο Ιδρυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Botox Radio και δεν αντιμιλάμε στο Μεγάλο Αφεντικό ;-) !!

Στην 2η φάση …
Special Rockin’ Tunes με την 20λεπτη εμφάνιση στο stage, τεσσάρων αγαπημένων συγκροτημάτων.
JAMMING FUNKERS, GROOVIEZ Band, NEW WORLD DISORDER & SKYSENT LU !!

Στην 3η φάση …
Επειδή η νύχτα είναι ακόμα νέα … Let the party begin !!
Όσοι θα έχουν επιβιώσει από την ανελέητη ροκ καταιγίδα, θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν για να αντέξουν την επερχόμενη μουσική επίθεση από το Live DJ Set by ArtemHs !!

Και όσο αντέξουμε – Όποιοι αντέξουμε !!

STARTS 20.30 (Ελάτε χωρίς την μάσκα του Jason παρακαλώ…).
Είσοδος με μπύρα : 6€ (Δεύτερη μπύρα 4€, ποτό 6€)
Τιμή Λαχνού για Συμμετοχή στα Μεγάλα Δώρα : 5€
ΤΟΠΟΣ : ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ (Ελασιδών 6 - ΓΚΑΖΙ, [στο ύψος της Πειραιώς 116]).
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

JAMMING FUNKERS! Οι νικητές του διαγωνισμού Red Bull Bedroom Jam Greece 2013, που ανέβηκαν στη σκηνή του Eject Festival, πριν τους Pet Shop Boys και τον Peter Hook, σκοπεύουν να μας καθηλώσουν με την μουσική τους υπέρ-δεξιότητα και την φωνάρα της τραγουδίστριας τους Ιώ Νικολάου. Ένα γκρουπ που η μουσική του ικανότητα και αισθητική δεν σταματά σε κανένα μουσικό είδος, γιατί πολύ απλά η Μουσική είναι Μία …

Που μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους Jamming Funkers : http://www.jammingfunkers.com http://myspace.com/jammingfunkers http://www.facebook.com/jammingfunkers?fref=ts

Oι Jamming Funkers είναι οι :
Ιώ Νικολάου (φωνή)
Πλάτωνας Παπαδημητρίου (κιθάρα)
Ερρίκος Σπηλιωτόπουλος (μπάσο)
Όλγα Γαλανάκη (keyboards)
Σπύρος Τσοπελάκος (drums)

GROOVIEZ Band! Τα λόγια είναι περιττά. Αυτοί πιστεύουν ότι η μουσική ενώνει τον κόσμο και εμείς πιστεύουμε ότι είναι επικίνδυνοι… Επικίνδυνοι γιατί είναι groove maniacs, αλλά και τόσο καλοί, που γίνονται εθιστικοί.
Μία είναι η επιλογή μας … Let's get the funk out of here!!

Που μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους Grooviez Band : https://www.facebook.com/grooviezband/info

Oι Grooviez band είναι οι :
Κωνσταντίνος Νιχορίτης (bass, backin’ vox)
Χρήστος Δεσποτόπουλος (drums, percussion)
Mary V. (vox)
Γιάννης Ζίκος (Lead / Rhythm gtrs)
SKYSENT LU! H φαντασία και το ανοιχτό μυαλό τους, τους βοηθά να είναι αυθεντικοί όταν συνθέτουν και εκρηκτικοί στις συναυλίες τους. Το γκρουπ έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από περιοδικά και websites της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως τα Metal Hammer (GR), Powerplay (UK), Fireworks magazine (UK) και άλλα, ενώ κομμάτια του πρώτου τους δίσκου έχουν αποτελέσει μέρη των cover cds περιοδικών, όπως το Big cheese magazine (UK) και Fireworks magazine (UK) και των playlists ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Που μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους Skysent LU : https://myspace.com/skysentlu http://www.reverbnation.com/skysentlu https://soundcloud.com/skysentlu http://www.flickr.co/photos/skysentlu/sets/ https://www.facebook.com/SkysentLU/info

Οι Skysent LU είναι οι: Νώντας Εμμανουήλ (Φωνητικά) Κώστας Καραπέτσας (Κιθάρα) Χρήστος Σπυρόπουλος (Κιθάρα) Στέφανος Μαλλιαρός (Μπάσο) Αλέξανδρος Βαρσάνης (Drums)
NEW WORLD DISORDER! Ετοιμαστείτε για μία μοναδική μουσική εμπειρία, από ένα γκρουπ που ανήκει στο μέλλον! Η αστείρευτη ενέργεια, η τόλμη και το ταλέντο των νεαρότερων της μουσικής μας παρέας, θα σας αφήσουν άφωνους και θα σας μείνουν αξέχαστοι!
Η melodic metalcore μπάντα, μας προειδοποιεί ότι τα καλύτερα έρχονται …

Που μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους New World Disorder : https://www.facebook.com/NeWoDi/info https://www.youtube.com/watch?v=7QZGs1LiuoQ

Οι New World Disorder είναι :
Geo (vocals)
TBA (guitars / back vocals)
Simos (guitars)
Bill (bass guitar)
Korey (drums)



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις